Tinten Roos

Tinten Roos

Deb Stover

$4.99

  • Description
  • Author
  • Info
  • Reviews

Description

Speciale Edition van de eerste roman van de geliefde auteur Deb Stover. Shades of Rose is nog nooit eerder in een digitaal formaat beschikbaar geweest. Wanneer kinderarts Dylan Marshall droomt van een mooie vrouw die hij niet kent, verwacht hij nooit dat de raadselachtige schoonheid een geest is die zijn voorouderlijk huis achtervolgt sinds de verdwijning van een onschatbare schat, of dat ze hem naar een liefde zal leiden die overstijgt de tijd.
"Deb Stover weeft vakkundig humor, tedere emoties en zinderende sensualiteit in dit tijdreisavontuur. Dylan en Rose zetten de pagina's in vuur en vlam. Een van de populairste boeken van dit jaar, Shades of Rose is een snel, meeslepend boek dat je zal verlaten buiten adem en met een tevreden glimlach aan het eind. " ~ Een beetje romantiek


Author

Deb Stover:
Nadat ze op vierjarige leeftijd haar kandidatuur voor president had verklaard, verliet Deb Stover de koers om een aantal jaren op Lois Lane te spelen. Nadat ze weigerde de dekking van Clark Kent te verbreken, richtte ze haar aandacht op haar eigen Real American Hero en trouwde met hem. Gezien haar ervaring met Heroes, leek het een natuurlijke vooruitgang om haar passie voor schrijven naar Romance Novels te heroriënteren. Sinds de publicatie van Shades of Rose in 1995 heeft Stover tientallen prijzen ontvangen voor haar werk, waaronder meer dan twintig titels in verschillende talen en formaten. Ga voor meer informatie naar www.debstover.com.

Info

Reviews